Skip to main content Skip to footer

Interimledelse

Midlertidig leder

Interimledelse, ofte kalt midlertidig ledelse eller management for hire, kan være det rette valget og gi gode resultater ved for eksempel kriseledelse og snuperasjoner, strategisk endring eller nysatsing. Interimledelse handler om at du finner den riktige midlertidige lederen for bedriften ved akutt behov.

Som interimleder/midlertidig daglig leder tar jeg over for en begrenset periode, som regel tre til seks måneder. Dette gjøres når selskapet trenger bistand til å gjennomføre vanskelige eller uvante prosesser. Før overtakelsen setter eiere, ledergruppen mål og forventninger for prosessen.

Det starter med god ledelse

God ledelse gir rammer som motiverer folk til å produsere varige gode resultater.
Erfaring fra nesten 40 år som toppleder gjør at jeg raskt danner meg et bilde av utfordringer og tanker om løsninger i bedriften.
Sammen med ledelsen og ansatte setter jeg gode analyser ut i livet – som rådgiver, styreleder/styremedlem eller som interimleder.

Dette nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) slik at vi kan yte deg bedre service. Informasjonskapslene blir hovedsakelig benyttet for trafikkmåling og optimalisering av nettstedet. Du kan fortsette å bruke dette nettstedet som vanlig hvis du godtar dette.

Les mer om personvern og cookies